Sa shume ka ndryshuar, Ja si po duket tani Kemali (Foto)

Sa shume ka ndryshuar, Ja si po duket tani Kemali. Aktori BurakOzcivit është një prej aktorëve më të pëlqyer turk. Ai u bë tejet i pëlqyeer që në fillim të karrierës së tij dhe suksesi i tij tani është në kulminacion e tij.

Ishte roli i Kemalit në serialin, ‘KaraSevda’ ai që e bëri shumë të njohur në pu-blikun shqiptar. Ai njihet si një ndër aktorët më të bukur turk.

Mirëpo, së fundi ai ka publikuar një foto ku duket shumë më ndryshe nga ai që jemi mësuar ta shohim, me floke te shkurter, ai tani met vertet duke shume ndryshe, shkruan ditorja.