Sa qenka rritur: Si rrallëherë Rudina Magjistari pozon me të bijën dhe na kënaqën sytë

Sa qenka rritur: Si rrallëherë Rudina Magjistari pozon me të bijën dhe na kënaqën sytë.

Moderatorja shumë e dashur për publikun, Rudina Magjistari tregohet shumë e rezervuar për jetën e saj private. Ajo publikon rrallëherë momente familjare në rrjete sociale, ku nuk mungojnë postimet nga puna.Megjithëse pas shumë kohësh Rudina ka bërë një përjashtim. Ajo ka publikuar një foto pranë të bijës, Mia, e cila shihet se është rritur shumë. Në foton në fjalë ajo i ka dhuruar një përqafim të ëmës ја dhe vidе0 реr mе tереr hар f0t0n apo v1de0n ne vаzhdim n diqni раmјеn.