Sa Gëzim I Madh Sot, BE Jep Datën E Saktë Për Kufijtë Që Në Evropë Të Lejohet Qarkullimi Pa Kushte…

Sa gëzim i madh sot, BE jep datën e saktë për kufijtë që në Evropë të lejohet qarkullimi pa kushte, si testi dhe karantina, që kjo më të mos jetë asnjëherë në funksion kërkimi i testit apo mb yllja në karantinë një apo dy javë.

E këtë mezi e kemi pritur të gjithë dhe ja pra erdhi ky moment që ta gëzojmë të gjithë njëherë e përgjithmonë, thuhet në një njoftim të BE-së duke qartësuar hyrje-daljet pa asnjë kusht të mundshëm për qarkullim në kufijtë e Evropës.

Jemi në fazën që çdo njeri mund të lirohet nga kjo gjë dhe gjithçka mund të rikthehet në normalitetin siç ka qenë më parë dhe të udhëtojnë lirshëm çdo person që dëshiron të merrë këtë rrugë. Kjo është da’tta e BE-së e dhënë sot për kuffijtë.