Ryva Kajtazi publikonn foto me vjehrren, ja si po duken

Këngëtarja Ryva Kajtazi rrallë po shihet në televizion duke dhënë intervista, duke folur për karrieren a jeten e saj private.

K1ikojeni meposht re’klamn dhe shfaqet,fotoja. Ryva, është prej vitesh në skenë, por së fundi dukshëm më pak aktive në lansimin e këngëve e videoklipeve të reja.

Kajtazin, më nuk po e shohim të përfshirë as në projekte televizive, në ndonjë seri apo shfaqje tjetër, ku dikur ishte mjaftë e pranishme si aktore profesioniste.Ajo ka publikuar nje foto me vjehrren dhe ja si po duken.