Rudina vë duart në kokkë kur shikon veten para 18 vitesh: Nuk mund ta besoj

Rudina vë duart në kokkë kur shikon veten para 18 vitesh..

I ftuar në emisionin “Rudina” ditën e sotme ishte Ardian Trebicka i cili do të bëjë së shpejti një koncert recital në Tiranë.

Për këtë arsye, Rudina e ktheu pas në kohë Ardianin duke transmetuar një video të recitalit të këngëtarit të mbajtur në vitet 2000.Recitalin asokohe e prezantonte Rudina dhe përpara se të transmetohej video moderatorja u shpreh me humor se i duhej kurajo për ta parë veten si ka qenë asokohe.

Donim të sillnim një fragment nga interpretimi yt dhe thashë po unë pse mos ta kujtoj pak veten time si kam qenë atë kohë. Kur e pashë veten thashë duhet kurajo, do bëj si do bëj dhe do ta transmetoj”, u shpreh Rudina.