Rregulla Të Reja Për Hyrjen E Shqiptarëve Në Vendet E BE, Njihuni Me Sistemin E Ri Të Kontrollit

Duke filluar nga viti 2021 shtetasit e vendeve jashte Bashkimit Evropian do të përballen me një sistem të ri me rregulla të reja per levizjen e tyre pa viza drejt vendet Shengen.

Sistemi Europian i Informacionit dhe Autorizimit të Udhëtimit, ETIAS eshte plani i hartuar nga Bashkimi Evropian për të forcuar sigurine zonës Shengen duke kontrolluar te dhenat e udhetuesve para hyrjes ne zonen Shengen, prej tani duhet te…per me teper shtypenii meposht re’klamn dhe shikoje,viideon.