Rregjimii 3 Ditor, I Cili Perseritet Cdo Muaj, Ju Pastron Mushkeritt, Dhe Ua Ben Sikur Te Mos Kishit Pire Asnje Dite Duhann…

Përveç duhanpiresvee, prob.leme me mushkëritë mund të kenë edhe ata që nuk pinë duhan,përfshirë femijet.Kjo recetë është e përshtatshme për të gjithë, sidomos për të pastruar mushkëritt,nga nikotina, dhe katrani. Në mëngjes, para se të hani vaktin, pini lëngun e dy limonëve të shtrydhur në rreth 90 ml ujë. Midis mëngjesit dhe drekës, pini edhe 90 ml lëng karote. Ajo ndihmon në pastrimin.Ja dhe receta e plote ditore, duke k1ikuar meposht videon,shikojeni.