Rrëfimi i habitshëm i vajzës nga Tirana, si i futi në h.all dy familje: Pas martesës, zbulova se burri nuk më…!!!


Jam e sigurt që shumë nga ju që do lexoni historinë time do më p ara gj yk oni dhe do mendoni se jam një e pë r da lë, por në të vërtetë jam një femër e moralshme dhe e pafat.Jam martuar katër vjet më parë me një djalë të këndshëm dhe të sjellshëm dhe të them të drejtën ndjehem mirë me të.

Deri pak kohë më parë mendoja se isha e lumtur, por në fakt kjo nuk ishte e vërtetë. Lumturinë e vërtetë njeriu e ndjen, atëherë kur është pranë njeriut që dashuron, me të mirat dhe të këqijat, me të me tat dhe d efe kte t që ai ka. Dhe unë e kam gjetur dashurinë, që për fatin tim të keq nuk është burri im. Jam njohur me të në një periudhë të keqe të jetës sime dhe ai ka qenë anija ime e shpëtimit, njeriu tek i cili gjeja mbështetje dhe siguri.

Gjatë asaj periudhe ai u dashurua me mua dhe unë ndihesha si në de t yri m me të. Ndoshta duket qesharake mënyra se si do e shpreh, por nuk gjej formë më të përshtatshme, unë nuk e dashuroja, por e kisha fort xhan. Meqë ai më kishte qëndruar pranë, meqë ishte një djalë i mirë, nga ata që vajzat ëndërrojnë pranova të lidhesha me të dhe më pas të martohesha.

Nuk e kam marrë asnjëherë në konsideratë mungesën reciproke të pa sion it nga të dy ne, sepse vlerësoja më shumë mirëkuptimin dhe dashurinë “vllazërore” që ishte mes nesh. Jeta ime ishte e qetë, me ulje ngritjet që ka çdo njeri, por përgjithësisht isha e kënaqur.Gjithçka do të t ro nd it ej dhe sh ka të rro h ej në momentin që në jetën time hyri dikush tjetër.

Ai ishte një nga shokët e shoqeve të mia dhe ishte djalë simpatik. Natyrisht që në dijeni të kësaj shoqërie ishte edhe bashkëshorti im, por ai nuk është aq i li g, sa të mendonte se mund të ndodhte diçka me mua dhe ata njerëz.Me këtë djalin që në fillim pati një tërheqje të fortë, por gjithçka ishte në nivelet e miqësisë. Gjithçka ndryshoi më vonë, në kohën që ai u nda nga e dashura. Ne miqve na tregoi se i dha fund lidhjes për shkak se mendonte për një femër tjetër, por pa e treguar se për kë bëhej fjalë. Këtë e zbulova unë më vonë, pasi më telefonoi dhe më ftoi në kafe.