Rrëfehet Vlora Dumoshi: Ja pse më braktisi Shkumbin Kryeziu për Mimoza Mustafën (Video)

Shkumbin Kryeziu sot është i martuar me këngëtaren Mimoza Mustafa, por para kësaj ai kishte një martesë tjetër.
Ish-bashkëshortja e tij Vlora Dumoshi, ka folur për herë të parë për jetën dhe martesën që kishte me artsitin Shkumbin Kryeziun. Dumoshi e cila është zyrtare e LDK-së, ku ka mbajtur disa pozita të larta publike, tash përsëri ministree e Kultures, ka folur për martesën e dështuar me Kryeziun, duke k1ikuar meposht videon, ju hapet, pamja e ploté.