Rrëfehet 32 Vjeçarja: E lashë burrin për të dash.urin e ri nga Fitnesi, Por u shokova kur ai…

Burri im është 35 vjet dhe emocionalisht një burrë abuziv. Ai ka qenë shumë kontrollues, ka pasur qasje në llogaritë e mia në rrjete sociale dhe ka dashur që unë t’i mbyll ato. Ai nuk dëshiron as të më lë të dal me miq.

Jam 32 vjet dhe para një viti kam filluar orët në fitnesin tim. Burri im ishte kundër edhe këtë herë por u përballa me të për herë të parë dhe thashë se ishte koha ime.

E njoha një djalë që erdhi në kursin dhe fantazova që ne të ishim bashkë. Ai është 29 vjet dhe i mahnitshëm. Unë e shihja çdo ditë atë dhe atij i ndryshoi fytyra kur i tregova që jam e martuar por vazhduam të flirtonim dhe të shkruan mesazhe me njëri tjetrin.

Ai është e kundërta e burrit tim, i mirë, i turpshëm, i shoqërueshëm dhe i papërvojë por tërheqës. Duke e parë atë më kujtohet vetja ime. Ne kalonim net së bashku në shtëpinë e tij dhe unë i thosha burrit se po punoja. Ne vetëm flisnim dhe pinim çaj. Duhet ta pranoj që unë i kërkova se.ks dhe ai më refuzoi. Por ne e bëmë ditën tjetër në palestër në një depo dhe ishte reale dhe emocionuese. Pas kësaj i tregova burrit tim se po e braktisja dhe ai nuk donte të shkonte por i tregova se kam njohur dikë tjetër. Më pas ai mori vali xhen dhe shkoi tek nëna e tij.