‘Rra’hen’ Në Emision Mes Vete Burri Dhe Gruaja, Ja Reagimi I Eni Çobanit dhe Moderatorit

‘Rra’hen’ Në Emision Mes Vete Burri Dhe Gruaja, Ja Reagimi I Moderatorit
Një gjest i papritur ka ndodhur në emision derisa janë ‘rra,hur’ mes vete burri dhe gruaja. Me të parë situatën ka rea,guar edhe moderatori dhe juristja Eni Cobani e cila kishte udhëhequr emisionin ‘Shihemi në Gj,yq’,ja dhe momenti kur ndodhi kjo ngjarje befasuesee,per me teper hape re,klamn më poshtë dhe shikoje pamjen të plotë.