Robert Berisha ‘degradon’ në emision, deklarata bëri xhiron e rrjetit, i ngre dorën gazetarëve dhe iu thotë se ‘burri nuk….’

“Është normale që një burrë të mbajë dashnore”. Ka qenë kjo deklarata që ka bërë rrjetin të ziejë.
Roberti kërkoi falje dhe tha se deklarata e tij është keqkuptuar. I ftuar sot në “E diell”, këngëtari u vendos përballë disa gazetarëve, ku debatoi lidhur me këtë temë.Roberti u shpreh se për këtë deklaratë ishte mbushur nga historia e një shoku dhe tha se një grua nuk ia…per me teper shtypeni meposht videon, dhe ju shfaqet intervistaa.