Shtoni vetëm këto 2 përbërës në shampon tuaj dhe të gjitha gratë dhe vajzat do të shpë/tojnë një herë e mirë nga…

Rënia e flokëve është një proces shumë normal që prek pothuaj çdo njeri, por nëse vini re se po humbni gjithmonë e më shumë flokë duhet t’i kushtoni rëndësinë e duhur.

Sipas ekspertëve të shëndetit rënia e flokëve është e lidhur me faktorë të tillë si dietat dr astike, shtatzënia, përdorimi i tepruar i piastrës dhe tharëses së flokëve, lyerja e shpeshtë dhe ekspozimi ndaj produkteve stiluese që kanë përmbajtje kimike, çrregullimet e të ngrënit.

Përdorimi i med ikamenteve të caktuara, st resi dhe çrregullimet hor monale.Sot do ju prezantojmë një trajtim natyral i cili parandalon rënien e flokëve dhe përshpejton rritjen e flokëve të rinj. Së pasi duhet të blini një shampo me pH (Pehash) neutral ose thjesht përdorni një shampo për b ebe.

Zgjedhja e llojit apo markës është në dorën tuaj. Për këtë trajtim ju duhen 10 pika vaj esencial rozmarine ose vaj limoni dhe 2-3 kapsula vitaminë E.Vaji i rozmarinës është një ndër vajërat bimorë më të mirë që mund të përdorni pasi nxit qarkullimin e gja. kut në skalpin e kokës, çka ndikon në forcimin e flokëve.

Nëse nuk keni mundësi të gjeni vaj rozmarine, mund ta zëvendësoni me vaj limoni , i cili shquhet për vetitë e tij antiseptike dhe ju jep flokëve butësi dhe shkëlqim.Pasi keni shtuar përkatësisht nga dy lugë gjelle me vaj rozmarine ose vaj limoni, shtoni në shampo dy kapsula vitaminë E dhe tundeni. Vitamina E është e shkëlqyer pasi parandalon rënien e flokëve dhe i forcon ato.