Renia e flokeve, receta origjinalee me qepë, qe mbin fijet e reja

Flokët e hollë dhe që këputen lehtë vijnë si pasojë e mungesës së hekuritt, gjendjes emocionale të paqëndrueshme, regjimit jo të shëndetshëmm ushqimor dhe çrregullimeve.Përbërësit: 2 qepë të kuqe, 2 thelpinj hudhër, dy lugë gjelle ujë të vakët dhe vaj bajamesh.Kombinimi i qepëve dhe hudhrës është një prej trajtimeve më të mira për të forcuar rrënjët e flokëve, ja dhe pergatitja dhe perdorimi si behet,k1íkoo ne hapsiiren, e re’klams,dhe shfaqet,viideoja.