Renato Mekolli i tha konkurrentes qorree/ Besa Kokëdhima i del në mbrojtje: Kjo është…

Renato Mekolli është kr itikuar së fundmi për shkak të emisionit që ai drejton, “Hell’s Kitchen”. Në episodin e fundit shefi i kuzhinës shpërtheu në të bërtitura ndaj një konkurrenteje.

Për shkak të një gabimi që kishte bërë në pjatën të cilën ajo kishte përgatitur.Situata u përshkallëzua aq shumë sa ai nisi ta ofendonte dhe madje ta bul lizonte, duke përdorur një problem të saj shëndetësor.

Kjo gjë nuk është pritur fare mirë nga publiku dhe këngëtarja, Besa Kokëdhima, e ka kr itikuar publikisht shefin e kuzhinës. Pavarësisht se ajo njihet personalisht me të, nuk ka ngurruar që t’i tërheqë veshin për këtë sjellje, që e ka konsideruar të papranueshme.