Remzie Osmani i përlot të gjithë me rrëfimin e saj, ja qfarë i ndodhi vëllaut të saj…

Këngëtarja e njohur Remzie Osmani i përlot të gjithë me rrëfimin e saj, ja qfarë i ndodhi vëllaut të saj,Ajo gjithmone eshte ne qender te vemendjes me postimet dhe kenget e saj.

Remzie Osmani i përlot të gjithë me rrëfimin e saj, ja qfarë i ndodhi vëllaut të saj.Këngëtarja Remzie Osmani ishte në Prive e ftuar në rubrikën “5 data”.

Ajo rrëfeu momente të bukura dhe të vështira të jetës së saj. Si rrallëherë, Osmani foli edhe për hu mbjen e vëllait të tretë në moshë shumë të re nga një sëm. undje e rë/ndë.

Këngëtarja Remzie Osmani ishte në Prive e ftuar në rubrikën “5 data”, transmeton ditorja.