‘Rejani’ publikon foto me te dashurin, do te befasoheni, ja kush eshte (Foto)

Me rolet e saj arriti të jetë shumë e suksesshme si në publikun turk ashtu edhe në atë të huaj.
Në publikun shqiptar po bëhet gjithnjë e më e njohur me rolin e saj të ‘Rejanit’ në serialin ‘Hercai’.
Ajo konsiderohet si një ndër aktoret më të bukura turke. E tani mediet turke flasin për një lidhje shumë seriozë të saj me aktorin e njohur Tolga Saritas,shtyp re,klamn dhe shikoje pamjen e plotë.