“Rejan’ Në Lidhje Me Aktorin Më Të Bukur Turk, E Njihni Të Gjithë

Ebru Sahin është për momentin një prej aktoreve më të pëlqyera turke.
Me rolet e saj ajo arriti të jetë shumë e njohur jo vetëm në publikun turkk por edhe në atë të huaj.
Në publikun shqiptar ajo u bë e njohur me rolin e saj të ‘Rejhanit’ në serialin, ‘Hercai’.

Shtypenii posht re’klamn dhe shikoni,pamjet.
Ajo është shumë e përfolur sidomos për jetën private.Në kohën e fundit mediat turke po flasin për një lidhje serioze të saj me aktorin e njihur turk Ekinn Mert Daymaz.