Receta që largon mrekullisht lythat, më mirë se çdo gjë tjetër që keni provuar më parë!

Në tregun e sotëm ka plot produkte që premtojnë të zgjidhin këtë lloj problemi. Megjithatë, të gjithë e dimë se shumica dërrmuese e tyre nuk japin rezultatet e pritura. Për më tepër, ato janë shumë të shtrenjta dhe të vështira për t’u marrë.

Për nishanet dhe puçratt, Hudhër, Vaji i kastorit dhe bikarbonat, Uthull molle, ja si behet pergatitja dhe perdorimi, k1ikojeni re’klamn dhe shikoje,viideon.