Receta që bën mrekulli, Për 10 ditë i sheron, thembrat e çara dhe venatt varikozee

Për shkak të mungesës së lagështisë në lëkurë, ushqimit të pashëndetshëm, mungesës së kujdesit dhe këpucëve të këqija, ju shpeshherë mund të keni probleme me këmbë – e posaçërisht nga thembrat e çara.

10 aspirina i thërrmoni dhe i vendosni në një gotë me 250 ml uje.

Përzijeni produktin çdo natë dhe zhyteni një copë pambuku në të. Copën e pambukut pastaj e vendosni në thembra, e mbështillni me ndonjë qese dhe i mbathni çorapet.
Pasi t’i keni bërë këtë, i lyeni këmbët me ndonjë krem yndyror dhe brenda 10 dite do t’i vëreni rezultatet.