Reagonn ke q famiIja e vajzës që nuk pranon mamanë: ‘Arbana Osmani, a i verifikon njerëzit që merr? Ja e verteta që…


Në puntatën e fundit të “Dua të të bëj të lum tur” u trajtua h istoria e zonjës Sano, 85-vjeç, e cila kishte ardhur për t’i dërguar një mesazh të bijës, me të cilën nuk iste prej vitesh.

Një ditë, në shtëpinë e saj troket një grua me një fëmijë, e cila i thotë se kishte fëmijë me burrin e saj. Në vijim Sanoja dhe bashkëshorti u ndanë, ku për vajzat u kujdes i ati, nd;ërsa për djemtë Sanoja. Pas një kohe të gjatë, ajo u ma rtua sërish, megjithëse vazhdonte të takonte burrin e parë.

Sipas saj, vajza Mira ishte xhe loze për mar tesën e dytë të nënës dhe kjo supozohet të jetë arsyeja pse ato nuk kanë kontakt me njëra-tjetrën. Pasi historia u bë publike dje (19 j anar 2019), nxitur nga reagimi i a shpër nëpër rrjete sociale dhe jo vetëm, vajza e Mirës komunikoi me Anabel përmes një letre të hapur drejtuar Arbana Osmanit dhe emisionit “Dua të të bëj të lumtur”.