Rama gëzon shqiptarët/Do t’i rrisim rrogat, t’i bëjmë si bota dhe ne…


Rama gëzon shqiptarët/Do t’i rrisim rrogat, t’i bëjmë si bota dhe ne.Ditën e sotme gjatë një konference për shtyp kryeministri Edi Rama ka dhënë një lajm të mirë për të gjithë shqiptarët.

Ai tha se paga minimale në Shqipëri do të rritet duke shkuar në 3 qind mijë lekë. Rama tha se këtë rritje do të detyrohen ta bëjnë të gjithë kompanitë private në Shqipëri. Rama gëzon shqiptarët/Do t’i rrisim rrogat, t’i bëjmë si bota dhe ne.Ditën e sotme gjatë një konference për shtyp kryeministri Edi Rama ka dhënë një lajm të mirë për të gjithë shqiptarët.