Qyteti Nëntokësor Në Australi, Nuk Do Ta Besoni Se Sa Mijëra Njerëz Po Jetojnë Në Të (Video)

Nga jashte cdo gje duket normale.
Në sipërfaqe, vendi duket i gjithi shkretëtirë. Me vetëm disa hotele, dhe një fushë golfi, vendi duket sikur është një qytet i braktisur.

Në fakt, rreth 3,500 njerëz jetojnë atje. 60% e tyre jetojnë nën tokë, me shtëpitë e ndërtuara nëpër shpella. Në ato shpella ka lokale, shtëpi, biblioteka, madje edhe markete, e muze.
Ky vend ndodhet në Australi, një ndër vendet e rralla në botë me jetesë nën tokë.Duke k1ikuar posht re!klamn shikojeni,videeon.