Qeveria jep një lajm të mirë për punëtorët, sot realizohen disa pagesa

Qeveria jep një lajm të mirë për punëtorët, sot realizohen disa pagesa.

Ky është njoftimi i plotë:Ministria e Financave njofton se Thesari ka ekzekutuar transferin për pagesën e 53,248 përfituesve të masës 3 (a) në vlerë prej 9,446,560.00 Euro, që përfshin pagesën për herën e dytë si dhe pagesën për dy muaj përnjëherë për ata të cilat nuk kanë pranuar deri tani pagesën për muajin e parë,Ndërsa mjetet mund të tërhiqen duke filluar nga sot në zyrat bankare.Ndërsa, po vazhdon procesi i përgatitjes për ekzekutimin e masave 7, 8 dhe 14 për përfituesit individë që do të procedohen sot, duke vazhduar me ekzekutimin e pagesave të masës.