Befasuese/ Ju kujtohet Qetsori i Big Brother? Shihni sa shumë ka ndryshuar tani

Qetsor a je ti !? Ju kujtohet Qetsori i Big Brother? Shihni sa shumë ka ndryshuar tani. Me siguri të gjithë e kujtoni Qetsorin.

Konkurentin i edicionit të dytë të Big Brother i cili arriti të rrëmbente jo vetëm zemrat e publikut shqiptar, por edhe çmimin e fituesit të realityshow.Pas përfundimit të spektaklit.

Daljet e tij në ekran kanë qenë të pakta, ndërsa ai ka vazhduar jetën në Vlorë.Konkurrenti ka ndryshuar mjaft dhe në pamjen e tij vërejmë më shumë thinja.

Shihni sa shumë ka ndryshuar tani. Me siguri të gjithë e kujtoni Qetsorin. Qetsori vazhdon të mbetet një nga ish-banorët më të dashur për publikun,ditorja.