Qenka e lidhur me Sheik në Dubai kjo? Sara nuk ndalet, si dhe..(Foto)

Përveç i nc identin me mesazhin kë r cën ues ndaj Atdheut, në studion e Përputhen është zbuluar dhe një ngjarje e ndodhur në prapaskenë. Sara dhe Riniani janë put-hur, por të dy ata thonë se kjo ka qenë,gabim.

Sara: Ishte shkarazi, pa dashje! Riniani: Unë nuk jam pu/thur me Sarën.Unë u ndërrovaa dhe dola dhe kur po përshëndeteshim,fraksion sekondi më pu/thi kështu dhe i thash avash moj vajzë.

Atdheu: Rinian gabimi ka qenë te ti! Riniani: O Jasmina fol moj ti se ishe aty, se po na bëjnë sikur çfarë ka ndodhur.