Punëtorët Panë Diçka Duke Lëvizur Në Baltë, Se Çfarë Nxorrën Nga Atje Habiten Puntorët

Punëtorët Panë Diçka Duke Lëvizur Në Baltë, Se Çfarë Nxorrën Nga Atje Habiten Puntorët.

Disa punëtorë që ishin duke punuar në një rrugë, kanë parë diçka duke lëvizur në baltë dhe kanë vendosur të shohin se për çfarë bëhet fjalë.

Kur janë afruar e kanë parë se një dre i vogel kishte ngecur atje poshtë dhe me ndihmën e eskavatorit e kanë shp ëtuar nga atje. Disa sekonda pasi del nga balta, dreri i vogël i h utuar, sikur i falenderon punëtorët të cilët i’a sh pëtuan jeten dhe pastaj fillon të ecë.