Punëtorët panë diçka duke lëvizur në baltë, nuk keni ide se çfarë nxorrën nga atje (VIDEO)

Punëtorët panë diçka duke lëvizur në baltë, nuk keni ide se çfarë nxorrën nga atje, ishte nje rast shum interesant per ta.
Kur janë afruar e kanë parë se një kafshee kishte ngecur atje poshtë dhe me ndihmën e eskavatorit e kanë shpëtuar nga atje.
Disa sekonda pasi del nga balta, i vogël i hutuar,dhe shikojeni se cfar kashfee, doli nga aty, duke k1ikuar posht videon, shikojeni.