Publikohet video kur plaku e puuth, Hashim Thaçin në publik, por në fund ndodh e papritura (Video)

Publikohet videeo kur plaku e puuth, Hashim Thaçin në publik, por në fund ndodh e papritura. Videoja është bërë virale në rrjete sociale, madje njëri nga komentuesit ka shkruar ‘Ku mund ta gjej nje njeri qe me don mua sikur ky plaku Hashen’ . Presidenti shikoenii se si reagon, ku ky reagimm nga ai nuk eshte pritur aspak, Për më shumë shikoni videon,shtyp re,klamn dhe vazhdo.