Publikohet pamjett ja si e rr ahu gruaja e Ramushit një grua n’disko t’Prishtinës

Ndejat në kl ube nate ndonjëherë dinë të shndërrohen nga argëtuese në të dhu nsh me.Një ndejë jo fort të mirë e kaluar në njërën prej netëve qytetarja nga Prishtina, Majlinda Haziraj, e cila përmes një postimi ka rrëfyer in cid entin me Anita Haradinajn e cila është gruaja e kryeministrit në detyrë, Ramush Haradinajt, ja dhe si ka ndodhur ngjarja befasuesee, shtypeni katrorin e re,klamess dhe shikonii,pamjeet.