Publikohet fotoja e parë pas martesës nga Fjolla Morina dhe Fisnik Syla

Publikohet fotoja e parë pas martesës nga Fjolla Morina dhe Fisnik Syla.Fjolla diten e mërkurë i ka dhënë fund beqarisë.

Ajo ka kurorëzuar dashurinë me martesë me partnerin e saj, biznesmenin e njohur nga Gjilani, Fisnik Syla.Çifti lajmin e bënë të ditur përmes rrjeteve sociale.

Ndërsa është ndërruar statusi i artistes nga ‘beqare’ në ‘e martuar’.Të njëjtit duket se nuk kanë realizuar ndonjë ceremoni për shkak të pan demisë, por që pas këtij lajmi publikuan një fotografi të parë si të martuar në rrjetin soc.ial.

Ajo ka kurorëzuar dashurinë me martesë me partnerin e saj,biznesmenin e njohur nga Gjilani,Çifti lajmin e bënë të ditur përmes rrjeteve, shkruan ditorja.