Publikohen, Pamje Brenda Shtëpisë Luksoze, Të Elvis Naçit Dhe Gruas Së Tij..

Kjo është shtëpia e bukur e Elvis Nacit dhe gruas se tij.

Këtë javë i ftuar në emisionin n’Kosovë Shoë, tek Shpetim Desku është hoxha nga Shqipëria, Elvis Naci.Hoxhë Elvisi për herë të parë i ka publikuar shumë gjëra nga jeta e tij e përditshme.

Gjatë emisionit është prezantuar familja e tij. Pjesë e emisionit ishte nëna, gruaja dhe fëmijët e Elvis Nacit, Aty poashtu është prezantuar në të cilën jeton edhe hoxha më i popullarizuar në Shqipëri, Elvis Naci.Për pak minuta hoxhë Elivis e ka udhëhequr emisionin n’Kosovë Shoë, e poashtu e ka mbyllur edhe atë.

Këtë javë i ftuar në emisionin n’Kosovë Shoë, tek Shpetim Desku është hoxha nga Shqipëria, Elvis Naci.Hoxhë Elvisi për herë të parë i ka publikuar shumë gjëra nga jeta e tij e përditshme.Në emision ka pasur edhe befasi të cilat e kanë emocionuar Elvisin,ditorja.