Provokon të dashurën shqiptare, amerikani luan mendsh kur shikon si e tra./dhëton

Një djalë amerikan është shtangur kur ka parë të dashurën e tij shqiptare e cila e tra dhton “sy për sy”. Pas dyshimeve të forta që kishte për të, ai e vë në provë dhe çdo gjë filmohet.

Vajza merr një taksi teksa donte të shkonte në një studio për të bërë tatuazhin e radhës. Djali që ishte në makinë ishte pikërisht personi i “infiltruar”, i cili duket se e ka bërë për vete fare kollaj.

Shqiptarja ka shkëmbyer numrin e telefonit me djalin muskulor, ndërsa i dashuri i saj ka mbetur i shtangur nga pamjet duke shpërthyer në ofendime ndaj saj.

Vajza merr një taksi teksa donte të shkonte në një studio për të bërë tatuazhin e radhës. Djali që ishte në makinë ishte pikërisht personi i “infil truar”, i cili duket se e ka bërë për vete fare kollaj.