Pronari filmon krijes ën e çudi tshme në tavanin e shtëpisë, askush nuk e shpjegon dot çfarë është

Pronari filmon krijes ën e çudi tshme në tavanin e shtëpisë, askush nuk e shpjegon dot çfarë është.

Një krijesë e çuditshme e filmuar në një shtëpi në Indonezi ka ngjallur interes në të gjithë botën.(Kl1ikoo-ree.klamn, dhe hapet-pamjaa).Pronari i shtëpisë Hari Toae vuri re se kri jesa po rrëshqiste përgjatë tavanit në Bali muajin e kaluar.
Kishte dy krahë, katër tentakula me gjatësi të ndryshme dhe dukej sikur po lëvizte me kokë poshtë me këmbët që i mbante në tavan.

Hari tha se kri jesa dukej se po kërkonte një vend të sigurt për të qëndruar, pasi kishte rënë shumë shi më parë.