“Pritjes i vjen fundi”: Mësoni se kur do nisin pagesat nga 170 euro dhe implementimi i pakos em ergjente

Rishikimi i buxhetit i hapë rrugë përfundimit të obligimeve që kanë mbetur nga pako em ergjente dhe implementimit të programit për rimëkëmbje ekonomike.

Zëvendësministri i Ministrisë së Financave, Agim Krasniqi , ka thënë se pas dekretimit të Ligjit për buxhetin,kl1iko-marketingun, dhe shikoje-videon, e detajeve, pagat nga 170 euro për punëtorë dhe kategori të tjera do të paguhen nga dita e hënë.

Për t’iu përgjigjur nevojave të qytetarëve, zëvendësministri Krasniqi ka thënë implementimi i ligjit për buxhetin nis nga dita e hënë duke përfshirë edhe komplet masat për punëtorë nga Pako Em ergjente, si dhe procesi i implementimit të disa masave të rimëkëmbjes ekonomike.