Prindër Te Dashur, Nëse Nuk Doni Që Fëmijët Tuaj Të Jenë Të Paedukatë, Atëherë Ndaloini Së Bëri Këto 5 Gabime Trashanikee

Psikologet thone se ky eshte je gabim i madh sepse femija nuk duhet t`ju urdheroje. Duhet qe ta lesh te qaje nse e duron e nese jo te largohesh ne dhome tjeter por kurre nuk duhet ti gezoni duke i plotesuar cdo lloj teke qe ata kane. Kjo pasi kur ju i plotesoni femijeve cdo gje qe kerkojne duhet te mendoni se cfare mesazhi i jepni kur u jepni atyre gjithcka qe duan vetem e vetem pse ata qajne.
Ja cilat jane ato 5 gabime,shtypeni meposht videeon dhe hapet teksti ne vazhdim.