Prej vitesh jeton në anën tjetër të botës, këngëtarja Vesa Luma qan si fëmijë sa dëgjon fjalën Shqipëri: Kam mall!


Këngëtarja shumë e dashur për p ublikun, Vesa Luma ishte në një lidhje “Skype” për emisionin. Gjatë intervistës, ajo tregoi arsyen pse ajo dhe Big Basta u zhv endosën në Zelandën e re.

Vesa tha se vendosën të largoheshin për t’i ofruar Lianit një të ardhme më të si gurt dhe më të mirë.“Ne ishin në një u dhëtim në Australi një vit para se të zhvendoseshim në Zelandën e Re dhe jemi mr ekulluar.
Një i afërmi im pati mundësi dhe e ftoi Gerin për të parë vendin nëse i pëlqen apo jo.

Kur ka lindur Liani, aty filluam të shihnim të mirat dhe të këqijat e vendit dhe si çdo prind, meqë e kemi pasur mundësinë, kemi vendosur që të paktën për Lianin të bëjmë një sak rificë e cila nuk është e vogël sepse kemi lënë gjithçka pas”, u shpreh ajo.