“Prej një viti ajo eshtë e lidhur me një Avokat”/ media e Kosovës: kjo eshtë arsyeja e ndarjes mes Norës dhe Robertit..


Sipas disa burimeve se arsyeja e ndarjes mes çiftit thuhet se ka të bëjë me tradhtinë martesore që thuhet se Nora i ka bërë Robertit.Një mik i çiftit ka rrëfyer për këtë gazetë.

Prej të paktën një viti Nora është në lidhje jashtëmartesore me njërin prej avokatëve ndër më të njohurit në Kosovë dhe kjo është arsyeja e ndarjes ”Emri i avokatit është i njohur.“Prej një viti ajo eshtë e lidhur me një Avokat”/ media e Kosovess: kjo eshtë arsyeja e ndarjes mes Nores dhe Rob ertit,ditorja.