Pothuajse Te Gjithe E Keni Kete Lule Ne Shtepi, Por A E Dini Rre/Zikun Qe U Vjen Nga Kjo Lule? Mesojeni Tani Dhe Largojeni Sa Me Pare

Nëse disa lule janë “oksigjen” dhe kanë aftësinë të purifikojë ajrin, disa lule të tjera janë toksike për ne.Kontakti me gjethet e luleve që do të përmendim më poshtë mund të vënë në rre. zik shendetin, por fëmijët e vegjël dhe kafshett janë më të rrez.ikuaritt.
Ky lloj zambaku emeton në ajër disa enzima toksike të quajtura ca. rdiac glycoside që shkaktojnë marramendje, të vj.ella, diarre dhe ale.rgjii.Ja cfare lloji jane keto,k1ikojeni meposht videon, e re!klams, dhe shikoni,fotot.