Postoi foton nga plazhi dhe e kr itikuan për peshën, Zonja Eni ua bën 8 me 2: Ndihem aq…

Eni Cobani ka p ostuar foto me bik ini si kurre me pare nga pushimet qe po kalon me familjen. Fotot qe ka p ostuar juristja e njohur.

Nuk jane pritur aspak mire pasi komentuesit i kane ne vene ne dukje peshen e saj.Cobani shkruan bashkengjitur fotos ku shfaqet ne plazh me b ikin dhe e mbeshtjellur me nje shall se ndihet rehat me trupin e saj.

Juristja e njohur keshillon kr itikuesit të merren me veten para se të komentojnë për të. Ne krah te fotos Eni shkruan: “Sa me vjen per te qeshur me ca qe merren akoma sesa peshojne. Une dua tju bej nje pyetje mendjen e keni peshuar ndonjehere sa ju rendon.