Policia hungareze zbulon dy vrima në tokë, e tme rrshme për çka i kishin përdorur serbët ato

Policia hungareze ka zbuluar dy tunele, që i kanë shfrytëzuar emigrantët për t’u futur në këtë vend përmes Serbisë.
Njëri tunel është zbuluar në fshatin Asotalom në jug të Hungarisë, ku policia ka arrestuar 44 emigrantë që e kishin kaluar për kalim ilegal. E tjetrin e kanë zbuluar në fshatin Qikeri, por përmes tij nuk ishte realizuar asnjë kalim i suksesshëm i emigrantëve, shikojeni se cfare doli nga aty kur e hapen, shtypeni meposht re,klamn dhe shfaqet,viideo.