Pohimi i djaloshit shqiptar nga veriu: Kemi 4 vjet të fejuar, por tani që duhet të martohemi, nuk e dua më…

Prej katër vjetësh ai është i lidhur me vajzën që dikur e kishte pëlqyer shumë. Por pasi ka kaluar kaq kohë që ata janë të fejuar, ai nuk po di më se ç’të bëjë. Koha e martesës pasi kaluan vite fejesë, po afron dhe ai duhet të he/dhë hapin e rëndësishëm. Por tani është i dyzuar.

Duke pu/blikuar historinë e tij, djali nga Burreli se tani nuk e do më femrën që ka përkrah. Ai pohon se ajo nuk e tërheq më atë fiz/ikisht dhe ky është shkaku që ai do të nda/het me të. Në mesazhin e tij, i riu shpjegon dhe arsyet pse nuk e dashuron më të fejuarën.

Ai thotë se kohët e fundit e fejuara është shëndoshur ca, por për më tepër, nuk po bën asgjë, që të bjerë në peshë. “Unë jam një djalë i palestruar..

Më pëlqen trupi im dhe nuk dua që e fej uara ime të jetë një vajzë që nuk ka respekt për trupin e saj. Nuk mund të vazhdoj me të sepse edhe se/ksi nuk është njësoj si më parë”, shkruan djali nga Burreli.