Po shëtisnin në oborr dhe diçka u tërhoqi vëmendjen, kur e panë nga afër su besonin syve


Ka gjëra në jetë që duken të destinuara për ne. Një çi/ft amerikan ka pasur ditën e tyre më me fat, kur gjetën diçka që do të ndryshonte pjesën tjetër të jetës së tyre.

Çi/fti ishte duke ecur me qenin e tyre në oborrin e shtëpisë, kur papritmas ata vënë re diçka të çu ditshme në tokë.Me ndihmën e një shkopi, ata u përpoqën për të nxjerrë në dritë atë që dukej të ishte një kanaçe e vjetër dhe e ndryshkur.

Po shëtisnin në oborr dhe diçka u tërhoqi vëmendjen, kur e panë nga afër su besonin syve. Duke hequr objektin, panë se ajo përmbante diçka brenda, por ishte e gjitha e mbuluar me dhe. Për h abinë e tyre, ata zbuluan se ajo që ishte brenda nuk ishte asgjë më shumë se sa monedha ari.