Po pastronte gropën e gëlqeres,ajo qe GJETl brenda saj e Ia me goje hapur

Po pastronte gropën e gëlqeres,ajo qe GJETl brenda saj e Ia me goje hapur.

Një burrë nga Gramshi ishte duke pastruar gr opën e gëlqeres në tokën e tij kur ka hasur disa objekte të d yshimta.62-vjeçari me inicialet B.K.

Ka lajmëruar menjëherë p oIicinë pasi pa se ato dukeshin i kaseta me f.ishekë.Ai i ka thënë poIicisë se po pastronte gro pën e gëlqeres në ish-Gardën e qytetit të Gramshit, e cila tani është p ronë e tij, kur ka konstatuar disa kaseta me fish.ekë.

P oIicia ka shkuar në vendngjarje si dhe ka njoftuar fo rcat xheniere të U shtrisë.Ato kanë bërë pastrimin e gro pës, ku u gjetën dhe u sekuestruan nga grupi h etimor : 18 ar.më zja rri pu.shkë model 56, kalibër 7.62 mm, të ndryshkura, 80 copë kaseta me fi shekë model 56, kalibër 7.62 mm,të dë mtuara nga lagështia.