Po ndodh Fatkeqësia e Madhe! Merkel Bën paralajmërimin e fri.kshem, Do të…

Po ndodh Fatkeqësia e Madhe! Merkel Bën paralajmërimin e fri.kshem, Do të. Merkel bën paralajmërimin e frikshëm, do të mbyllet gjithçka.

Kancelarja Angela Merkel tha sot para gjermanëve se nuk mund të bëjnë festa për Vitin e Ri dhe kontakti social do të kufizohet gjatë gjithë dimri.

Për të parandaluar përhapjen e ko vi d. Gjermania ka marr masaa te rrepta, me qellim qe mos te kaloj situata, ne nje gjende te keqe,transmeton ditorja.