Po Martohet ‘Xhansu’, Aktori I Njohur Po Bëhet Burri I Saj

Cemre Gumeli është një aktore shumë e pëlqyer nga kinematografia turke.
Me rolet e saj arriti të bëhet shumë e njohur si në publikun turkkashtu edhe atë të huaj.

Shtypee re’klamn dhe shfaqet,fotoja.
Në publikun shqiptar u bë e njohur me rolin e ‘Xhansusë’ në serialin shumë të popullarizuar, ‘Mos ma lësho dorën’.
Xhansu është shumë e përfolur edhe për jetën e saj pivate.E tani mediet në Turqi po flasin për një lidhje të saj me aktorin shumë të njohur turk Emre Taskiran.