Po Martohet ‘Mirani’, Kjo Është Nusja Bukuroshe E Tij

Seriali ‘Hercai’ po bëhet çdo ditë e më i sukseshëm.
Ky produkt i kinematografisë turke, po bëhet shumë i pëlqyer jo vëtëm në Turqi por edhe jashtë saj.
Ai po ndiqet edhe nga publiku shqiptar .
Është roli i ‘Miranit’ një prej roleve kryesore dhe një ndër më të pëlqyerit.
Aktori Akin Akinozu duket se në jetën reale është edhe më i pashëm se sa në serial, dhe ai po martohet ja dhe nusja e tij, duke hapur re,klamn shikonii,pamjèt.