Plas sh erri në studion e ‘Top Channel’, konkurrentët largohen në mes të emisionit

Pla s sh erri në studion e ‘Top Channel’, konkurrentët largohen në mes të emisionit Ditën e sotme në ‘Përputhen’ ka pasur një debat me tone të forta mes Shqipes dhe Teas.

Shkak janë bërë deklaratat e Shqipes për Gracianon i cili ka deklaruar se është biseksual. Shqipja është irrituar nga takimi i Teas me Gracianon, ku shpërtheu keq në ofendime në mes të studios.

Një moment iu drejtua Teas duke i thënë: “Të ka bërë keq baloni më duket”. Kjo deklaratë ka bërë që Tea të largohet nga emisioni dhe shumë konkurrentë të tjerë i kanë shkuar pas.

Shkak janë bërë deklaratat e Shqipes për Gracianon i cili ka deklaruar se është biseksual. Shqipja është irrituar nga takimi i Teas me Gracianon, ku shpërtheu keq në ofendime në mes të studios.