PLAS RRJETI: Shpat Kasapi puthétt me ish të dashurën në emision live, me kengetaren e njohur (VIDEO)

Shpat Kasapi puthétt me ish të dashurën në emision live, me kengetaren e njohur.
Ai eshte nje prej kengetareve me te perfolur ne rrjetet sociale, pershkak te jetes private, behet fjale per Shpat Kasapin ku ai ka befasuuar te gjithe ne nje emision live ku ai puthétt me ish të dashurën “live” në emisionin “Kojshia Show”, per me teper shtypeni re,klamn dhe n’diqni viideon: