Plaku I Propozzon Marttesë Ish Missit Të Kosovës Arbnora Ademit, Reagimi I Saj Do T’ju Habisë


Ish-Miss Kosova, Arbnora Ademaj, është një nga femrat më të diskutuar kohëve të fundit në media. Ajo ka nisur një karrierë të re si aktore në Turqi, duke u bërë pjesë e disa projekteve kinematografike në Stamboll.

Arbnora Ademi ka qenë e ftuar tek Kojshia Show, gjithashtu dhe me një 79 vjeçarë, që njihet tek të gjithë si manekeni Kosovarë, Refik Syla. Ai në emision i ka propozzuar Ish Missit të Kosovës për marttesë, Arbnora Ademit. Ai ka treguar gjithashtu se kur ka qenë i ri i ka pasur më shumë se 300 femra të tijat.

Thotë se vetëm Faruk Begolli i’a ka kaluar me femra, sepse thotë se ai i ka pasur më shumë se 500-600. Por kur i propozzon për marttesë, Arbnora Ademit.